Professionel rådgivning og projektledelse

TOTAL-Boligrenovering er en projektledende entreprenør virksomhed, der tilbyder professionelle, individuelle og nøglefærdige løsninger til offentlige og private

KONTAKT OS OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ DIN TILBYGNING

  Vores services

  Brug os som projektleder og sparring og få et knivskarpt resultat
  tilpasset din ønsker til din nye tilbygning.

  Ad Hoc

  Myndighed

  Tilbygning

  Renovering

  Byggerådgivning

  Erhverv

  PROFESSIONEL RÅDGIVNING OG PROJEKTLEDELSE

  Hjælp til rådgivning, kom godt i mål med dit projekt. Lad os hjælpe med at realisere din drøm.

  TOTAL-Boligrenovering er en projektledende entreprenør virksomhed, der tilbyder professionelle, individuelle og nøglefærdige løsninger til offentlige og private. Med egen tegnestue gøres det muligt, at visualisere kundens drømme.

  Vi tilbyder løsninger der dækker hele processen, opført i hovedentreprise, totalentreprise eller fagentreprise. Vi tager kontakt til de nødvendige samarbejdspartnere samt underentreprenører, og sørger ligeledes for at indhente de nødvendige tilladelser. Vi styrer hele byggeprojektet fra start til slut.

  Ønsker du selv at stå for koordinering af byggeforløbet, tilbyder vi det helt rigtige mandskab, der kan klare netop dine ønskede fagentrepriser.

  Vi gør os umage med altid at levere vores arbejde i højeste kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi bestræber os i at overholde aftaler, betingelser og leveringstider. Vi er medlem af dansk byggeri, hvilket også er din garanti for kvalitet.

  Lad os hjælpe med din renovering

  HAR DU SPØRGSMÅL TIL DIT PROJEKT?

  Kontakt IS IDAG

  Kontakt os

  Vi hjælper jer i mål med alt til jeres behov

  Ring nu: 50 17 31 45