VÆRDISÆT

Gennemskuelighed – Forpligtelse – Orden – Kvalitet

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE MØDE

  LÆS VORES VÆRDISÆT HER:

  Gennemskuelighed:

  Vi gør utrolig meget ud af at gør tingene så gennemskuelig som overhoved muligt for vores kunder lige fra tilbudsudregning, og kontrahering – til udførelsen og aflevering. Ved at sætte fokus på netop gennemskuelighed ville der altid være mulighed for en ærlig og åben kommunikation hver gang.

  Forpligtigelse:

  Vi lægger meget energi i vores forpligtigelse til vores kunder og sørger derfor hver gang for at vi har informeret dem tilstrækkelige, således de er godt klædt på i byggeprocessen forskellige faser. Hver byggesag bliver tilknyttet deres individuelle byggeleder som altid er til at kan komme i kontakt med.

  Orden:

  Lige fra kontoret til byggepladsen skal der være styr på tingene, deadlines skal overholdes og det skal oprydningen dermed også. Vi sætter en ære i vores håndværk og det vil vi gerne kunne vejes og måles på samtlige parameter derfor gør vi meget ud af at der også på byggepladsen ser ryddeligt/ordentligt ud.

  Kvalitet:

  Kvaliteten afspejler sig i de tre overnævnte leveregler samt udførelsen af det pågældende håndværk under byggeriet hvilket vi i TOTAL – Boligrenovering også går MEGET op i.

  Kontakt os

  Vi hjælper jer i mål med alt til jeres behov

  Ring nu: 50 17 31 45